Sådär ja!

Sen någon tid tillbaka har denna tant börjat ha handduken som haklapp när hon borstar pliggarna. Jag dräller tandkräm varje gång. Igår gled jag in till maken i sovrummet med ett stort leende på läpparna ( totalt osexig, inget sånt) . -Vet du vad jag gjorde frågade jag glad som attan? -Maken, Du har inte dreglat tandkräm. Nejdå, svarade jag, jag har inte borstat tänderna ännu. Jag har duschat med glasögon på. Jag stod där i duschen och kände att det inte kändes rätt. Som tur är så hann jag med att registrera detta innan jag stack in huvudet i vattenstrålarna.

När tröttheten tar över kan det mesta hända. Jag saknar min familj Saknar min Lina. Hon är sjuk och har inte kunnat umgås med mig. Jag sparar pengar för hon och jag ska ut och shoppa i vår. Vi ska babbla, bruncha och dricka bubbel. Apropå bubbel så fick jag ett mail häromdagen. Vi bodde ju på Hotell Birger Jarl i hufvudstaden i mellandagarna maken och jag . Jag bokade via Campadre och vi skulle bo i ett superiorrum. Väl på plats så ansåg jag att rummet var väl fjuttigt för att vara ett superiorrum men jag teg. Av någon anledning så nöjde jag mig där.

Väl hemma fick jag fylla i en enkät gällande vår vistelse. Där informerade jag om att vi tyckte rummet var lite väl litet. De hade nu kollat upp detta och vi blir nästa gång uppgraderade till svit när jag bokar dubbelrum. Nu ska vi bara hitta en helg som passar i vår. Vår, vår känn på det. Sketa svårt att känna just den känslan när det -18 grader på morgonen. Men det är så vackert och ljust kl 07.00. Jag såg solen gå upp från bussfönstret. Det finns hopp om vår, sommar och ljus. Livet är så mycket lättare när ljuset återkommer.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i hotell, Okategoriserade, Våren. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s