Vänskap och kärlek

Kärleken till familjen är alltid den starkaste kärleken i våra liv. Sen är det ju så att vi inte väljer våra föräldrar så där kan vi diskutera huruvida man ska älska dem eller inte. Att ha 2 föräldrar som är lätt dysfunktionella skapar förvirring hos barnet. På ett sätt älskar du din förälder blint. Framförallt när du är litet barn. Sen inser du på vägen att : Nej, det här är inte som det ska. Någonstans så finns det lilla barnet ändå kvar i dig som älskar den föräldern som var en ”vanlig” förälder från början. Det lilla barnet finns alltid där.

Hur kunde jag nu komma in på det? Tankarna som snurar är intressanta. Vi har precis landat här hemma efter ett dygn hos en av mina äldsta och finaste vänner. Carina och jag började i samma klass i tvåan. Vi har känt varandra hur länge som helst, sedan Hedenhös typ. Vi tar alltid vid där vi slutade när vi ses och jag känner mig oerhört privilegierad som har så fina vänner. Vi har ätit gott, druckit gott och pratat massor.

På vägen hem sladdade vi in till Gävle och investerade i veckans mat. Så oerhört skönt att ha maten planerad för kommande vecka. Robban står i stort sett för all matlagning om vi inte förbereder på söndagen. Mat ska vara gott, enkelt och framförallt bra mat.

Nu står en liten godispåse i hallen som ska forslas upp till stallet. Elliot har hoppträning och mamma Lina samt Floris är med. Vi ska kramas. Jag saknar dem. Sen är det dags att fira ännu en fantastisk vän som jag känt nästan lika länge som Carina. Hon fyller jätte många år idag. Men vi låtsas inte om det. Vänskap och kärlek har ingen ålder. Vi må se ut som ” tanter” numera men vi är samma tonåringar inuti.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i kärlek, Okategoriserade, vänner'vänskap, Vänskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s