Jag vet inte

Hur fort dagar och veckor kan gå? Men jag vet att det idag är torsdag och jag jobbar kväll. Har precis intagit en ljuvlig frulle bestående utav kesoplättar med björnbär, mango, granatäppelkärnor och jordnötssmör. Jag älskar mango. Blir som en bebis som vägrar släppa det goda jag har i min mun. Ta INTE min mango. Sämre favoriter kan man ju ha.

Igår min väg hemåt var en buss inställd. Vi var ett par stycken som stod utanför Gränbystaden och frös bokstavligen röven av oss. Ingen information till passagerarna. Vilket i sig är uselt. Jag har knappt tinat upp ännu. Kommer hem och möts av en man som blivit matförgiftad. Han var helt askgrå i ansiktet och hade mått väldigt dåligt. Maten han ätit var tagen ur vårt eget kylskåp. Han var en slagen hjälte igår kväll men är på benen idag.

Sola strålar som aldrig förr. Jag ämnar gå till busstationen. Ikväll är jag hemma kl 21.00. Brukar vara rätt nöjd då. Bara att landa i soffan en stund för att sova lite och sen jobba tidigt på morgonen. Denna helg är helt klar och ren. Inget inbokat. Snart är det åter ”Chill lördag”. Jag har en längre tid känt av en annalkande förkylning. Har ont i halsen till och från och svettas av ingenting. Drygt när det liksom ligger och lurpassar. Njut av solen vänner.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Dagar, sol. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s