Älskade lördag.

Äntligen helg. Efter en hästvecka med långa dagar hela veckan är det chill lördag. Asta & Gösta 89 är dock inte i toppform. Vi har de senaste 2 veckorna känt av en begynnande förkylning och båda har nackspärr eller väldigt ont i nacken. Igår när jag for hem grät jag nästan av smärta. Jag hostar ibland, kraxar och har ont i halsen på morgonen men nu känns det bättre. Därför åker jag strax till gymmet. Ont ska med ont fördrivas eller nåt. Hur som så mår jag bättre av att röra på mig.

Igår beställde jag biljetter till Avig Maria. Lina och jag ska gå på föreställningen i Uppsala. Det är först i november men så roligt att ha något att se fram emot. Först har vi shopping dag i vår och sen detta i höst. Såg sedan att biljetterna gått åt i rasande takt. Är stort fan av Mias & Annas podd.

Och det är nu jag står här och inser att jag hade något väldigt viktigt att skriva om men att jag liksom tappade det på vägen. Fullständigt black out. Förhoppningsvis glimtar det till inom kort. Om inte får jag fokusera på att bara surra och skriva det som faller mig in. Hjärnan gick in i sleep mode trots att jag står här klar vaken och tänker plötsligt på sparris. Hur kom jag då att tänka på sparris? Jo, för jag älskar att äta just den grönsaken. Vi har även försökt oss på vit sparris. Har ni provat det? Vi tyckte den gröna är hur mycket godare son helst. Den vita är ju så träig. Sen såg vi ett program på teven som lärde oss att man ska skala den?? Kan tala om att vi var 2 stycken som tittade på varandra och beskådade varandras dumstrutar då. Vi lärde oss något nytt och bra där.

Jag ger upp. Tar och svidar om för en gymsession. Maken har sån smärta i nacke axel att han avstår. Själv ser jag framför mig hur stark jag kommer att vara. Positiva affirmationer. Jag har tränat 1 gång denna vecka. Vilat mig i form.

Idag värmde solen min kropp på promenaden. Även om det är full vinter ute så ger solen en hint om annalkande vår. Sen har min dag idag förgyllts av ett samtal från Finland. Vänner är underbart och vänner kan man möta på vitt skilda sätt.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s