Det var den helgen

Och den har varit exeptionellt bra. Mycket sol, långa promenader, gym x 2 och god mat samt massor av sömn. Sovit middag både lördag och söndag men ändå fått en massa vettigt gjort. Idag var det första riktiga vårdagen med värme. Kaffekopp, solstol mot husvägg. Lite halleluja över det hela.

Apropå sömn så blir jag helt galet trött när jag åker bil. Som en bebis vaggas jag till ro när vi far iväg. Otroligt roligt för maken som oftast kör. Inte så att jag somnar varje gång men ofta. Regrederar jag? Kanske är det så att man går tillbaka till barndom/spädbarnsstadet?Nu är jag ju inte 100 år ännu även om barnbarnen vill tillstå det.

Har också haft en period av mycket flashbacks av bilder som jag ogärna har i huvudet. Vill helst krypa in i kroppen och aldrig komma fram när det sker. Hjärnan är komplex och kanske är det så att de bilder och minnen som finns i min kropp lagrade i mina muskler och celler nu behöver komma ut för att jag ska må än bättre. Jag är trygg i det jag lever i. Då vågar sinnet släppa fram saker lite i taget. Kanske är det så att vi inte ska lalla runt med en massa tungt bagage hela livet. Vi är fantastiska vi människor. Vi är bara omedvetna om det ibland. Och skulle allt obehag släppas ut på en gång skulle jag ramla ihop och försvinna likt en snödriva i solsken.

Från tungsinthet till lättsamthet. Jag fick tips om en bra mascara av en vän. Har varit på jakt efter den ultimata mascaran en längre tid. Hennes tips var en ny mascara från Lancome och den heter ( håll i er) Monsieur Big. På riktigt, den heter så. Jag har dålig fantasi, snuskig fantasi och tycker detta är hysteriskt roligt. beställde den och funderade på vad som skulle ramla in i brevlådan. Men mascaran är helt suverän. Jag gillar mycket mascara på fransarna. Det blir mycket på en gång. Den är dyr. Men jag hittade den på rea. Älskar nätrea.

Älskar också att träna och känner hur jag bara blir starkare. Numera tränar jag för att behålla rörlighet samt muskler i kroppen. Samtidigt är det inget som smärtlindrar så bra som just träningen. Att tant sedan är som ett kylskåp på morgonen får hon ta i beaktning. Idag körde jag hantelrodd med 18 kg 3 x 8. Jag blir löjligt stolt över mig själv när jag ökar i vikter. Rent av mallig och lycklig.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Envis tant, Lancome, Styrketräning, Tant, Tant Asta, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s