Chill och vila

Igår lämnade jag mitt arbete i förväg då jag var helt slut och allmänt hängig. Mina leder har de senaste dagarna gjort vansinnigt ont. Händer och fötter samt ländrygg är värst. Att stiga ur bussen efter 45 minuters stillasittande är rent jävla plågsamt. Tant Asta 89 får sakta räta ut ryggen. Igår eskalerade allt och jag fick även en sjukdomskänsla i hela kroppen. Armar och ben är tunga men jag är fullständigt dränerad på energi. Låg hela kvällen igår och plöjde igenom ” Gifta vid första ögonkastet”. Måste säga att det är väldigt sällan jag ligger ner en hel kväll.

Idag är jag fortsättningsvis avslagen och tung men tom. Ska faktiskt ta mig till polisen för att fixa ett nytt pass till kommande resor. Tur det finns smink. För övrigt är Påsken inget jag direkt firar. Vi ska äta och umgås med Linas familj. Jag ska vila så mycket jag bara kan. Jag är numera relativt bra på att lyssna på min kropp. Svettas bara jag tänker på gymmet.

Vad som oroar mig är värken i lederna. Den hölls i schackt med Imurelen jag åt mot min UC. Nu när jag är utan magmediciner så har värken slagit till med full kraft. Tyvärr kan jag inte äta Ipren tex pga min mage. Den medicinen är ett gift för en ledsen tarm. Alvedon hjälper inte mot inflammation i lederna. Jag hamnar lite i ett moment 22. Nåja, det löser sig alltid. Solen skiner, våren lyser med in frånvaro och kan detta bli första året vi får vänta med att ställa ut vagnen på Rullis. Har av säkra källor hört att det är massor av snö, hur mycket som helst. Jag längtar till Rullis, till värmen, till när blommorna börjar slå ut och det knoppas och grönskar överallt. Längtar till att få tvätta och hänga in vinterkläderna. Är urless på att bära dunjacka. Vaknar man med tuppen kan hända att det är hur kallt som helst när bussen avgår. Sen när jag ska hem så har solen värmt upp och jag är lagom svettig.

Denna vecka har jag även haft fulständig vila från all träning. Promenerat men inte gymmat. Kroppen kan behöva återhämta sig ibland säger de. 😀

Glad Påsk till er alla ❤

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s