Huvudstaden

Har vi tillbringat ett dygn i. Bott i svit minsann på Hotell Birger Jarl. Flanerat på stan, ätit gott, druckit gott och haft det väldigt bra. Vi hade varsin toa på hotellrummet. Bara en sån sak :D. Den största frågan var gång vi far till Stockholm är: Var ska vi äta? Till slut blir jag så stressad av beslutsångest så jag är inne på en korv med mos. Igår hamnade vi till slut på Grill. Mysigt ställe med trevlig personal. Jag hade dock otur när jag tänkte vid middagasvalet. Jag tog lamm. Den var dränkt med rosmarin. Jag och rosmarin tycker inte om varandra alls. Jag tycker det smakar illa rent ut sagt, parfym typ.

Annars var dygnet till belåtenhet. Det är så lätt att fastna i den trista vardagen med alla måsten. Lätt att glömma bort att vårda den relation jag har. Nu tycker vi extra mycket om varandra igen. Himla bra. Jag erkänner dock att jag blivit en riktig tröttmössa i och med jobbet i Uppsala. När klockan är runt 22 är jag helt färdig. Men har man en svit ska man väl tillbringa tid i den.

Apropå tröttmössa så har jag reagerat mer än vanligt på pollen i år. Jag började få pollenkänningar för några år sedan. Min dåvarande kollega Cicci påpekade att jag nog inte var förkyld utan att det handlade om pollen. Jag slog det ifrån mig. I fredags nös jag hela eftermiddagen och kvällen. Min näsa rinner och jag snörvlar för att inte tala om tröttheten. Jag är så otroligt sänkt. Har införskaffat Loratadin.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s