Hundar, glädje och sorg.

I och med att vi skaffar oss ett djur så skaffar vi oss massor av glädje. Att ha hund är fantastiskt. Jag saknar det dagligen. Gråter fortfarande efter 1,5 år när jag pratar om min/vår Moltas.

Nu är vår Thudor väldigt sjuk. Han är Fransk bulldog och de lever inte så länge. Han blir i maj 8 år. Just nu är det så illa att Lina inte vet om han överlever helgen. Han började krampa med epiliknande anfall idag. Mitt mormors hjärta blöder och barnen är förtvivlade. Men det fina i att vara en hund/kattägare är att vi har möjligheten att ta slut på djurets lidande. De slipper ligga flera år på långvården utan möjlighet till glädje.

Thudor är en fantastisk individ som ger massor, massor av blöta pussar och massor av kärlek och lycka. Han har fisit tonvis med gröna små moln och vi önskar inget annat än att han ska få må bra.

img_7848

Det är ett fruktansvärt beslut att ta. Det gör ont i varenda liten por och cell i hela kroppen. Dock överväger alltid glädjen i att ha en pälsvän sorgen som sedan kommer. Kärleken och glädjen du får av ett djur är så mycket värd. Villkorslös kärlek i massor.

När jag blir pensionär ska jag vara en crazy dog/cat lady. Jag ska ha huset fullt med djur. Minst 2 ;). Det ska finnas en Golden kille här och en långhårig katt. Jag ska mysa runt med dem hela dagarna.

 

 

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i kärlek, Moltas, Thudor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s