Prova aldrig

Bikini efter att du intagit brunch med bubbel på hotell tillsammans med dotter.  Kan hända du känner din inre röst som vill ut och avge primalaskrik i förtvivlan. Varför kan man inte ha normal belsyning i provrum och varför måste det vara så ångetsladdat med bikini? Grejen är att det blir inte lättare med badkläder med åldern. Samtidigt så är det bara så att det är så här det är och kommer att vara. Alltså är det bara att gilla läget.

Vi hade mor och dotter shopping idag. Hon shoppade jag tittade. Köpte ett linne och ett par shorts. Thats it. Det var likadant förra året på vår shopping runda. Jag kommer som av mig. Men vi har haft en toppen dag. Bubbel, babbel och sol. Sommaren attackerade hårt idag. Mina fötter kved i skorna. Ändå hade jag Converse. Människorna flockades på alla uteserveringar. Alla hade solglajor och många hade shorts.

Flora hon hade bikini och ville åka och bada. Jag minns känslan av första värmen som liten. Hur jag genast tillsammans med min bror ville fara till Gimodammen och bada. Hur det liksom var just sommar med stort S. Jag minns hur jag tog fisken vid bryggan i simskolan. Jag minns också att jag fuskade genom att gå med fötterna på botten i smyg, Som tur är så kan jag simma idag men är rädd för djupt vatten och har alltid varit det.

Vi satte oss på Stationen i Uppsala som avslut Lina & jag. Tog sedan upptåget hem för att grilla tillsammans. Nu är jag fortfarande mätt och vansinnigt nöjd men trött. Flora vill också åka och shoppa med mormor. Vi ska ta det lite längre fram hon och jag. Mina barnbarn börjar bli så stora. Hur det nu gick till. Den äldsta blir 17 år i år. Kära nån!

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Barnbarn, Shopping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s