Att vara ständigt på!

Jag har ett system som gärna inte stänger av sig i onödan. Jag har säkert en on och off knapp som all andra men jag glömmer stänga av emellanåt. On ligger liksom på och skaver. Även om jag aktivt inte gör något hela tiden så är det som on inuti hjärnan. Den är aktiv 24/7. Att ha det så är ganska utmattande till slut.

Därför är det så befriande att lyssna på Mia och Annas podd och höra att de tänker mycket lika och att det som sker i min hjärna inte alls är så ovanligt som jag trott. Ibland har jag på riktigt trott att jag är helt felvaggad. Men så är inte fallet. Att göra nya saker som är främmande är otroligt roligt men!!! så galet krävande rent energimässigt. Idag är jag heller ingen party pingla.Njuter istället av andra saker. Jag älskar att komma hem. Älskar att bo på en liten ort. Älskar att vara i stillhet på en yogamatta. Tyvärr sker det för tillfället alldeles för sällan vilket det nu ska bli ändring på.

Pusselbitar faller ibland sakta på plats. Jag läste igår en artikel om Elaine Eksvärd i tidningen Må Bra. Jag kände så igen mig. Ibland är det så vansinnigt skönt att veta att jag inte är ensam. Hon satte ord på mina tankar.

Hur jag svamlar. Men så är det livet! Upp och ner och fram och tillbaka. Återhämtning ger kraft. Fram för mer återhämtning.

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s