Farbror och tant

Är uppe med tuppen trots löfte om lång sovmorgon. Är du van att stiga upp tidigt så är det sjävklart att du vaknar tidigt även denna lördag. Vi har nog allt lite resfeber också skulle jag tro. Igår hitade inte maken några som helst shorts. Jag var heeeelt på det klara med att de blev kvar på Karpathos i fjol. Imorse hittades kläderna i en annan garderob. Nu är han kittad med shorts och badkläder.

Igår var jag iväg och fick ögonbryn och fransar fixade på Creative makeup. I tisdags fixade jag håret. Nu är Asta snygg som få och redo för en veckas slappande. Som jag ser fram emot detta. Ämnar inte göra någonting extra i onödan. Hur var det då att få fransarna permanentade? Jo, tack! Helt ok. De är även färgade. Jag kommer garanterat att färga bryn och fransar igen vilket jag gjort förut men permanenten behövs inte. Jag föddes tack och lov med väldigt långa, fina ögonfransar.

Maken hämtade mig i Uppsala då han skulle leta cyklop. Han ville även in på Lager 157. Jag gillar inte den butiken. Så fruktansvärt rörigt. Kläder med trådar som petar ut och fläckiga kläder. Han gillar dock deras T-shirtar. T-shirt köptes för 30 :- . Jag gick ut till bilen och kunde konstatera att det blev en dyr jävla t-shirt. Vi hade fått 500 pickadoller i böter. Stod man parkerad vid entrén till butiken kostade det gratis. Stod man istället parkad mot vägen var det tydligen avgift. Inget vi hade uppmärksammat. Var en tom och bra plats där. Lite surt men inget att gräva ner sig för.

Imorgon vid den här tiden har jag slagit upp mina blå, ätit en god frukost på hotellet och är på väg ut för att utforska orten vi ska bo på. Ingen klocka som ringer, inget arbete att gå till, inga måsten. Sweet life.

Varför är det så svårt att packa?GAH!

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s