Fågelkvitter och trafik.

Att vakna till ljudet av fåglar, katter och motorljud är mysigt. Jag minns mina mornar hos mormor i Vasa Finland. Hon bodde en bra bit ifrån den stora vägen som ledde in till själva stan. Hon hade fönstret öppet så bilarna hördes på håll. Jag vaknade, kände doften av kaffe och hennes glädje samt kärlek. Jag älskade min mormor innerligt.

Vi har precis intagit frukost. Måste medge att det här hotellet är ett av de bästa vi bott på. Frukosten är fantastisk med grekiska mått mätt. Allt från äggröra till fruktsallad samt nötter och många olika pålägg. Fungerar fint för mig med kinkig mage.

Om en stund levereras en vespa till hotellet. Vi har hyrt en 200 cc till torsdagkväll. Idag bär det av till Sivota.

Jag gör så lite som möjligt när jag är här. Träningskläderna är med men ligger nerpackade. Jag vinkar lätt när Robban går på morgonpromenad. Hela min kropp behöver vilan. Den säger även ifrån till kaffe och alkohol numera. Jag är har varit storkonsument av kaffe. Det går inte längre. Ett glas vin till maten går bra. Sen är det bara stopp. Kroppen är fantastisk om jag bara är beredd att lyssna in.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fågelkvitter och trafik.

 1. Eva skriver:

  Härligt Anne
  Jag älskade min mormor också. Vi fikade, kaffe (kokkaffe), med bulle i och mjölk. Vi kallade det bullsull. Och så spelade vi skittunna. Hon gick bort alldeles för tidigt, 62 år. Saknar henne mycket. Hoppas jag varit och är den farmor som hon var som mormor till mig. Det tror jag faktiskt.
  Kram på dig 💖

  • annes skriver:

   Men vad roligt! Vi drack också kaffe med mjölk och bulle i. I Finland kallade vi det för ” mömmö”. 😊. Jag är övertygad om att vi är en toppen mormor och farmor ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s