Eremit eller nåt.

Jag är i grunden ganska mycket enstöring. En social enstöring. Kan man vara det? Vi har hittat en strand 30 min bort där vi glötar dessa vespa dagar. Det är lugnt dvs lite folk och ganska vindlande , usel väg till stället. Älskar lugnet. Ingen skränig musik, ingen som säljer saker. 2 restauranger och trevlig personal.

Vi är rätt lika där Robban och jag. Vår dröm är att ha en stuga vid vattnet relativt enskilt. Att kunna gå ut näck och ingen ser. Det fungerar inte på Rullis. Vi fortsätter letandet.

Visst får jag myror i brallan av lugnet ibland och det är helt värdelöst att inte få ligga i solen. Jag fryser! Tänk er att bada, njuta av svalkan och sen krypa in soppsur under parasollet. Idag bytte jag om på stranden. Hade på mig min sarong. Tappar balansen men redde upp det snyggt. Hade ju varit fint att flascha ” fiffi ” för hela stranden. Jag brukar ta korta små stunder i solen för att slippa frossa.

På vår baksida här på hotellet går flera katter. Det är ett staket i mellan. Det finns även stubbar med hål ( gamla olivträd). Häromdagen förstod jag att det i en av håligheterna bor kattungar. Jag har hört dem pipa. Imorse när jag kom ut ser jag en katt tvätta något. Jag trodde den först tvättade sin tass tills jag ser att det ligger en yttepytte liten kattunge död i gräset. Kattmamman har varit osynlig i ett par dagar. Så oerhört sorgligt. Katterna här har ett hårt liv.

Under oss på hotellet bor det en människa som tokröker. Hon hostar i ett. Hon har äckelhosta. Varför fortsätter man då att röka? Ja, ja! Det är hennes liv.

Nu kallar duschen! Håret är oerhört vackert efter salta bad och sen hjälm på.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s