Tecken i vardagen

Ibland tror jag att vi får tecken och har änglavakt i våra liv. Vi åkte hoj igår kväll. Idag tidigt tog vi Pärlan igen och for upp till Rulis. Planen var Rullsand hela dagen idag och imorgon tidigt på morgonen skulle vi ge oss av till Västervik på Black pearl. Det är underbart med hojliv. Det är rätt vidrigt dock i denna värme. Man får åka tidigt och du sliter av dig kläderna så fort du kan. Ligger man i cirka 90-100 km/h går det bra. Så fort vi saktar ner kokar kroppen.

Vi kom upp till Rullis. Badade, vilade och flämtade 32 grader i skuggan. Det är inte skönt längre. Det finns som inget syre. En av våra Rullis vänner kom på besök och när hon går så vickar Pärlan omkull. Det är 360 kg MC som ligger på backen. Vi inser att vi har punka och att vi är strandsatta på Rullis. Dessutom står vi utan bakdäck dagen innan vi ska åka och det är söndag. Som tur är kunde svärsonen hämta oss med sin Crossbuss och släpkärra.

Jag är så glad över att däcket inte small när vi åkte idag eller när vi ska åka imorgon. Nu åker vi bil istället med AC. Jag kan packa massor och ha solhatten med mig. ( Annelie, hatten är blå) 😀 . Pärlan står i garaget utan bakdäck och ett nytt ska beställas. Jag förstår att vi inte ska ut på vägarna med hoj just nu. Är så tacksam över att vi kom fram hela idag och för att vi åker hela imorgon.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Black Pearl, Okategoriserade, semester. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tecken i vardagen

  1. Lena skriver:

    Usch, vad hemskt det kunde ha gått! 😱 Ha det bra och kör försiktigt till Västervik! Vi ses!
    Kram Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s