När allt liksom

Rör till sig . Vår semester började med att bakdäcket på hojen fick punka. Inköp av nytt bakdäck och bil till Västervik istället för hoj. Vi hade en vecka innan fått meddelande av en av mina äldsta och bästa vänner med meningen : Fika i Västervik. Jag tänkte att hon säkert skickat fel vilket inte var fallet.

Vi anslöt till varandra i Västervik och dagen efter får jag ett sms där hon berättar att hon insjuknat i hög feber. De for hem, vi blev kvar ett dygn till.

Vi åkte hem, packade om och for till Rullis med äldsta barnbarnet. Att han överhuvudtaget vill umgås med mormor vid snart 17 års ålder värmer hela mormorshjärtat. Efter ett dygn här startar inte bilen och maken slår upp ett jack i huvudet på ett husvagnsfönster. Inget som tack och lov inte behövde sys. Bilen är obönhörligt död. Det meckas och fixas och slutar med nytt bilbatteri. Nytt bakdäck till hojen finns nu hemma. Utgifterna börjar bli kännbara.

Vi körde hem barnbarnet igår och är nu ensamma ett tag. Maken har även fått problem med ett öra och hör typ inget! Mycket bad kan ge såna symtom.

Jag vet inte vad den här semestern vill säga mig men den är kostsam och vi är fortfarande leende. Går inte att deppa ihop. Bilen går bra nu, hojen har strax nytt däck och maken hör förhoppningsvis bra imorgon igen. Annars får jag väl teckna. Kan ju lite tecken som stöd sen förr.

Annonser

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s