Semester

Och som vi njuter. Jag vill aldrig mer bo i hus. Jag kan alltid bo i husvagn. Dock kan vi bo på varsitt håll ibland! Annars kanske man blir surtant.

Vi har ett stort problem. Ingen grillning så långt ögat kan nå. Totalförbjudet. Först fick vi en elgrill. Den var trasig, rent av farlig. Sen köpte vi gasolgrill och den blev förbjuden. Idag släpade vi hit en bordsgrill ( el). Vi är ” grillisar” grillar året runt. Sommar, höst, vinter och vår. Nu har vi matproblem. Ingen ugn och grillförbud = lätt panik.

Sallad är gott men inte varje dag. Smoothies till lunch föreslog grannarna, då dör jag av svält. Tacos 5 dagar av 7 och Robban är nöjd. 😁

I går hade vi ” fin besök” från Finland. Himla trevligt. Imorgon och på tisdag är vi bortresta. Jag har fått en cykel av en vän. Vi hämtar den. På tisdag fyller min unge 35 år. Min älskade, vackra, kloka unge. Finns ingen jag älskar så högt och som jag är så stolt över.

Nu sitter vi i mörkret i vår pergola, partytält , paviljong i mörkret och bara är. Får inte tända ljus. Åskan mullrar i fjärran och den behöver inte mullra alls. Inga fler bränder tack.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s