Livets kontraster

Jag/vi landade ( med bil) på Rullis/Brämmen igår kväll. Sushi inköpt på Gränbystaden. Jag är så hungrig vid 18.30 så jag i stort sett är okontaktbar. Det blåste stormvindar från alla håll och för första gången på länge åkte en långärmad tröja på. Vi sov som 2 ” nasse grisar” till 8 imorse.

Idag for vi till Köpis i Valbo för present inköp. Elliot dvs nr 2 av 4 fyller fjortis 🎉🎁. Han är idag huvudet längre än mormor och har stl 45 i skor. Han lär bli den längsta av de 4.

Idag hade vi planerat in löpning. Vi joggade/sprang intervaller. Det är fjärde gången i sommar inom en kort tid som jag ger mig på det och älskar det. Mysjoggade först 2 km och sprang sedan 30 min intervaller. Hade gjort 6 km när vi var färdiga. Älskar att vi tränar tillsammans. Älskar att jag kan jogga.

Att jogga i behagligt tempo ger tid för kontemplation och eftertanke. Mitt i allt fanns Moltas hos mig i tanken och känslan av hans närvaro var påtaglig. Det var vår runda jag sprang med bad som belöning. Än idag kan jag känna enorm sorg och saknad när jag tänker på honom. Han var inte bara en hund. Han var min vän, mitt stöd när jag mådde as och mitt sällskap i spåret på löprundorna. Han gav så oerhört mycket kärlek och lugn. Han fattas mig ❤️

Vi badade efter löpturen , 22 grader i vattnet och lite människor på stranden. Schampot åkte fram för att tvaga tvenne kroppar i havet. Älskar det! Är dock noga med dusch ibland. Viktigt att inte framstå som Lopp Loella.

Upp till vagnen för en Apperol. Kontraster av nyttigt och mindre nyttigt. Livet. Livet är kontraster och jag kom under mysjoggen på att det är dags att släppa på kontrollen. När kontrollen är frigjord blir livet lättare att leva. Att träna är så bra. Hjärnan får ett extra energi varv.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s