Godmorgon Helsinki!

Det är dagen efter ” rapujuhlat” dvs kräftskivan hos kusinen och hans sambo. Tant är trött idag. Jag är inte van att nattsudda längre.

Vi har haft en otroligt bra helg i Finland. Så mycket skratt, intryck och kärlek. Igår gjorde vi stan på dagen och besökte tempelkyrkan. Köpte 24 timmars biljett till tåg/buss/spårvagn. Smidigt och inte dyrt.

I juni var första gången på 100 ( typ) som vi återupptog kontakten med vår släkt här i Helsingfors. De bjöd in oss. Vi är emottagna med sådan värme och kärlek så hela mitt hjärta svämmar över. Den här gången var våra respektive med och våra kusiner dammade av sin skolsvenska, så oerhört värmande och glädjande.

Jag har pratat mer finska igår än jag gjort på många år och ibland visste jag inte vilket språk jag skulle använda. Jag tror jag pratade både finska och engelska med maken. 😁.

Vi har bott på Clarion hotell vid flygplatsen. Blev uppgraderade på fredagen sent då vi upptäckte att rummet var väldigt ostädat. Annars är hotellet jätte fräscht och inredningen är smakfull. Endast en halvtimme till stan härifrån.

Nu flyger vi hem i eftermiddag med hjärtat fullt av värme, kärlek och ny/gamla bekantskaper. Jag är så oerhört tacksam över det jag har förmånen att uppleva just nu.

Kiitos Antti ja Tapani!

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s