Ögon operation och fredag.

Sitter på bussen in till stan ( Uppsala). Ska in och ta bort aktinisk keratos under vänster öga. Osminkad på min färd in med hela sminkväskan i bagaget. Efter behandlingen smiter jag in på damernas och tar på mig ögonen. Tänk om det behandlade ögat inte går att sminka? Går det att sitta med solglajor på jobbet eller ha ett öga med mascara? Jag skojar! Klart jag kan vara osminkad, men helst inte. 😉.

Sen onsdag morgon har jag varit ensam. Maken är på ledarskaps utbildning. Tur han får leda någonstans 😇. Det är skönt att vara ensam ett par dagar. Skönt att längta. Tänkte på det igår. Vilken tur att vi fortfarande längtar efter 27 år.

Under min ensamtid har jag klippt mig och igår färgade Lina min snygga, grå utväxt. Lite vardagslyx. Tant klev även in på Hunke Möller och investerade i fina nya underkläder. Jag är urkinkig med att undisar ska vara sköna. De får gärna vara fina men helst sköna. Fick himla bra tips och försäkrade mig om att trosorna inte ska glida in i baken.

Tog på mig de nya, fina trosorna med relativt mycket spets. Satt kanon under jeans. En katastrof under Regionens vita byxor. Herre jösses!!! Tacka vet jag rejäla osexiga boxers. Jag hade fullt upp igår med att försöka vara bekväm. ( läs plocka ut de ur stjärten).

Hos Lina landade Flora i mitt knä. Hon utforskade huden på min hals, ned mot bröstkorgen och mina händer. – Mormor, vad tunn hud du har och varför har de dragit upp ditt blod? Jag har ytliga, korviga ådror på händerna och skör hud efter alla mediciner som intagits i många år. Jag förklarade att jag börjar bli äldre och att jag medicinerat. Sen var det inte mer med den saken. Hon fick svar och var nöjd. Älskar barnens acceptans. Inga konstigheter alls.

Under denna vecka har jag inte hunnit med någon träning alls. Yogat men absolut inte styrketränat ( yoga är bra träning). I helgen börjar nedmontering av Rullis. Om 13 dagar ( ja, jag räknar ner) är det dags för Kreta. Älskar att längta och se fram emot att resa. Det är som en ljuvlig känsla det också.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s