När maken

Somnar i en solstol här på Rullis ( sommar här) passar jag på att blogga mig lite och att måla tånaglarna. Vi kom upp relativt sent igår. Jag vaknade med tuppen imorse. Är så van med tidiga mornar nu. Vi har varit och investerat i förrådstält. Allt kan stå kvar här på Rullis i vinter. Tack för det. Underlättar massor.

Fåglarna kvittrar i kapp med Robbans snarkande just nu. I bakgrunden hörs även vågorna. Det är fantastiskt rofyllt. Själv funderar jag på vad jag ska träna? Intervaller med styrka som avslut? Är rastlös idag. Det är som om kroppen har svårt att komma till ro efter en intensiv vecka.

Jag fixade ögat igår på Akademiska. Har haft aktinisk keratos under undre fransraden. Igår brände man bort det rester som var kvar med kryobehandling. Det är kolsyra som är iskall. Jag bedövades med droppar i ögat som rann ner via kinden till munnen. Hade ett tag bedövad läpp och tunga. Fick även spruta i ögonvrån. Stapplade ut därifrån halvblind. Ögat fullt med salva och en snygg blåtira på gång. Idag känns dock allting mycket bättre. Att någon petar i ögonområdet är obehagligt. Jag blev erbjuden lugnande men avböjde. Ville inte sitta som en lallande fåne på jobbet. Med facit i handen skulle jag åkt hem.

Nu ska jag klura ut vad min kropp orkar med och vill. Först ska tårna få vippa fritt så lacket torkar.

Ha en riktigt fin helg ❤️

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s