Här sitter jag

Och chillar med ett glas rött.

Har precis tagit en underbar siesta. Varför har vi inte den traditionen i Sverige? Har spenderat flera timmar på stranden under mitt parasoll. Var med om att få beskåda en tävling där de tävlade på sup bräda. Fantastiskt roligt. Vilka krafter.

Har även fått en helt ny erfarenhet i mitt liv, kissa huksittande i ett hål i golvet. Spännande! Det enda jag kunde tänka var ” måtte inte dörren gå upp”. De hade tittat rätt in i ” Fiffi”. 😳. Någonstans kan jag förstå att man kissar i havet.

Vi var helt slut igår. Somnade snyggt i solstolen med dreggel i mungipan. Tog en promenad till närmsta restaurang på kvällen. Åt otroliga mängder mat. Tzatziki, greksallad, souvlaki och friterad squash. Till det en flaska väldigt gott rött vin, iskallt. Rödvin dricks ju ” fesaljummet” hemma.

Vi satt där länge och väl och bad om notan. Men! Nej, nej! Huset bjöd på Holy water och sweets. Jag förklarade artigt att jag inte äter sweets. In kommer ett fat med nektarin bitar och äppelskivor åt mig samt någon kaka åt maken. Till det en flaska Raki ( liten). The holy water fick mig att fnissa åt det mesta resten av kvällen. Varför har vi inte mera Holy water i Sverige? Jag var på topp och är det även idag.

Under vår frånvaro har Mia Skäringers program om kroppshets dragit igång. Jag har förstått att det är bra. Ska se alla avsnitt när jag kommit hem. Skrev i en tråd där en vän ( Kajsa) skrivit om just detta på Facebook. Skrev att jag alltid piskat min kropp och varit missnöjd. Fick detta fantastiskt fina svar:

Du starka, fina som klarat dig igenom så mycket. Tänk om du kunnat sett dig genom våra ögon. En så vacker som lyser så vackert av godhet och klokskap❤️

Tack! Jag grät på stranden. Du öppnade en fördämning. Jag är så tacksam över dina ord, mina solglasögon och mitt badlakan. ❤️ Det var oerhört snällt.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s