Hemma

Borta bra men hemma bäst. Sista dygnet var inte vidare värst där nere kan jag säga men annars är Kreta väldigt trevligt.

Landade 03.45 och hade fullt upp med att puffa på en rejält snarkande make på planet hem. Han har förmågan att kunna sova. Han somnar tung, 99% av alla ombord kunde höra hans serenad. Själv hade jag fullt upp med att putta på honom i tid och otid. Han kvicknar till 2 sek och börjar om. Till slut satte jag  lurarna och lyssnade på Mia & Anna.

Jag somnade i bilen på vägen hem. Sov ända till Gimo, la mig direkt i sängen med smink och allt. Lyckades få ihop 4 timmars sömn. Nu har jag varit ensam hela dagen. Handlat lite nödproviant ( urtrist att äta ensam), städat hela huset, tvättat en del. Himla skönt att vara ensam ibland.

Känner verkligen för att städa och greja. Spelar musik och lallar runt i sköna kläder. Ska köra igenom ett underkropspass och sedan är det Idol. Jag har inte sett nåt av det i stort sett. Har inte hunnit. Eller jag väljer bort teven för annat ska jag väl tillstå.

Den här veckan har gett mig insikten att jag inte kommer att ha så här långa dagar i framtiden. Jag håller för det ett tag men det känns viktigt att må bra. Jag funderar på att gå ner till 80% tjänst eller se mig om efter ett arbete närmare. Till saken hör dock att jag trivs så otroligt bra med de jag jobbar med. Just nu har jag 11 timmars dagar 5 dagar i veckan. Och jag vet!! Att det är många som har det så men många är inte jag. Nu ska jag fundera ut hur det ska lösas på bästa sätt och när jag ska göra en förändring.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s