Tandläkare och måndag.

Holy makaroni vad dyrt det är att gå till tandläkaren. Jag har bytt från privat till Foltandvården. Gjorde min första ordenltiga undersökning där idag och fick godkänt stämpel i baken. Inga hål och ingen karies. Fick träningsprogram för käkarna då jag pressar tänder. Ser ni en kvinna som lallar runt med öppen mun, joggar med käken och låter Mmmmmmmm så är det jag. Jag menar, det finns människor som anser jag är skruvad redan innan. Jag ska tillbaka och laga en gammal lagning. Eftersom jag numera är tant och har inte lagat tänder sen jura tiden så går de gamla plomberna sönder. I november är det dags. Är du rädd för tandläkaren frågade de mig idag?Nej, jag är inte rädd jag ligger bara med stela ben och spretar med tårna ändå. Jag är inte rädd men inte är det roligt inte.

Jag hann precis hem så blev det kolsvart. Mörkret sänkte sig över landskapet. Vi har ätit. Min personliga kock är ledig denna vecka. Han planerar mat och jag äter. I´m the lucky one. Jag är oerhört sugen på att jogga en sväng men regnet och det svarta utanför fick ner den lusten en del. Istället tänker jag gå och sen köra ett pass hemma. Något kort och svettigt.

Denna vecka är för mig är en intensiv vecka. En vecka då jag rekondar både kropp och själ. Överallt får jag höra att jag måste varva ner. Jag måste ge mig själv vila. Viktigt med yoga och meditation. Viktigt att stretcha käkarna. Viktigt med återhämtning och vila. Vad som känns extra viktigt är att vara bara Anne. Att inte anpassa sig efter andras normer och värderingar. Att vila i sig själv. Hur vilar jag i mig om jag inte vilar alls? Bra fråga det där.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Styrketräning, Träning, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s