När helgen kommer

Kan jag känna hur trött jag verkligen är. Inatt har jag sovit ovaggat, länge och så skönt. Ändå är jag fruktansvärt trött. Är det fler än jag som känner av en fantastisk hösttrötthet eller är jag bara tant? Någonstans så blir det ju också så att det vi inte hinner göra i veckorna drar vi igång på helgerna. Det innebär ett ständigt ” görande”. Igår sa jag stopp vid 16. Måste vila också. Det resulterade i att jag kröp runt huset och målade grund istället.

Vi har fått för oss att göra allting så lättskött som möjligt på vår tomt. Har pratat om det i flera år och nu tagit tag i saken. Robban har slitit så fantastiskt mycket den senaste veckan. Han har haft en veckas ledighet från arbetet med lön pga lite dåligt med jobb. Istället har han slitit och släpat här hemma. Nu blir de 2 rabatter vi har kvar fyllda med perenna växter ( få sorter och få plantor) samt dekorsten med markduk under. Vi lägger stenplator runt hus och rabatter. Vi? Låter bra då jag inte lagt en enda sten. Jag har hållt i markduken och grävt om i rabatterna.

Juts nu svettas jag floder pga rådande värmebölja i oktober. Bra väder att arbeta i. Jag var tvungen att ta en kiss och kaffepaus därav bloggandet. Himla bra uppvärmning inför träning att gräva i jorden. För att inte tala om måla grund. Jag squattar och målar. Skuttar runt huset huksittandes. Maken är vig och vit som en kakelugn. Han gav upp målandet igår och överlämnade allt åt mig. Tur att vi är bäst på olika saker.

Nu är kaffet slut och tant ska ut i det vackra vädret. Det är massor av mat som ska lagas idag också inför kommande vecka. Hamburgare, Kreolskgryta samt ugnsfalukorv. Älskar korv. Vet att det inte är det nyttigaste som finns men jag tycker om det jag.

 

 

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s