Bitch

Ni vet när man vaknar och känner att: Nämen, helvete! vilken dag. När kroppen är trött. Knoppen är trött och allt känns tungt. Sån dag har jag haft idag. Turen i det hela är att jag slutade 14.00. Hade 2 möten under dagen och sedan fick jag åka hem. Det har som inte hänt något, inte varit något speciellt. Jag har bara haft horn. Ingen kan lalla runt med ett brett flin och glädje i sinnet hela tiden.

Det absolut bästa jag vet en bitchdag är att inse att det är ok. Men det allra bästa är ändå att träna. Jag kom hem. Pratade med maken. Snörde på mig skorna efter en kaffe och gick ensam. I med lurar i öronen ( händer typ aldrig) på med musiken och iväg. Efter en stund kände jag att jag ville ha ut mer av detta. Bytte spellista och började springa. Springer sällan men orkade mycket. Känslan , den känslan. Stannade upp en stund innan jag sprang, vid vattnet och bara tog in, andades. Sen på med upptempo musik och iväg.

Jag sprang av mig det mesta. Fixade middag, tände ljus och nu ska maten smälta ner innan jag yogar. I kväll sover tanten tidigt. Imorgon ska jag vara i Uppsala kl 7.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s