Godmorgon!

Efter ljuva 10 timmars sömn är jag på topp idag. Har precis haft en samtalsstund med mina orkideèr. Alla är igång och ska blomma. Jag har vattnat och talat om hur vackra de är och hur nöjd jag är. Talade dock inte om hur eländiga de kan se ut när de liksom bara vilar. Tänker att de kanske tänker lika om mig när jag fladdrar förbi på morognen med vattenkannan osminkad och utan tandborstning.

Har haft en bra vecka som bara rusat förbi. Igår hade jag förmånen att få tillbringa flera timmar med en vän på Gränbystadens centrum. Hon är en av mina bra ” personer” . En kvinna som gjort en fantastisk resa och som betyder så mycket för mig. Vi åt lunch med bubbel. Pratade länge, tog en promenad och sedan kaffe på och lite shopping. Jag köpte inget. Har köpstopp pga tomt konto. Himla bra orsak till köpstopp. Finns typ inget att handla för. Otroligt givande att få umgås och känna sig avslappnad. Tyvärr har Gränbystaden endast bubbel vid Kvantum restaurangen än så länge. Ingen upplyftande miljö men med rätt sällskap funkar allt.

Idag har vi marknad i byn tant ska dammsuga sig lite innan hon går på den. Ska även hitta på något bra och effektivt att träna. Jag har faktiskt redan planerat kommande veckas middagar vid frukost bordet. Så mycket lättare att leva i veckorna när maten är planerad. Jag lagar inte maten ( oftast). Min personliga kock gör det. Underbart med personlig kock ;).

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s