Hur jag får till

En perfekt morgon? Jag sover länge :). Jag är så otroligt nöjd och lycklig när min sömn fungerar. Inatt fick jag ihop 8,5 timmar. Vaknade lycklig och glad. Fixade i ordning en ACV morgon drink som jag hämtat recept på hos Åse och hade den som tillbehör när jag tränade igenom dryga 30 minuter. Att träna på morgonen är mitt no,no. Men när jag sovit funkar det utmärkt. Då menar jag sovit ordentligt. Har sedan arbetat mellan 11-20. Kom nyligen hem och ska nu i säng. Imorgon ringer klockan före tuppen. Inatt blir det sämre med sömn. Men det är tillfälligt.

För att jag ska må bra behöver jag bra mat, mycket sömn och balans i träningen. Är lite som en Skalman med turbomotor i. Ofta vill jag för mycket och för snabbt. Det kan gå snabbt i min vardag och ibland bli fel. Jobbar på det. Jobbar på att bli än mer närvarande i det jag gör. Börjar också bli otroligt bra på att be om hjälp när jag behöver hjälp. Varför är vi så rädda för att be om hjälp? Jag är nog en av dem som ringer mest till IT support i region Uppsala. Det är så jag lär mig.

Helgen i övrigt var barnbarnens helg. De 3 yngsta sov hos oss. Vi hade mys. Vi diskuterade även det tragiska som hänt på deras hemort. 2 ungdomar som avled i en bilolycka. En förälders värsta mardröm. Så tungt så det inte går att ta in. Eftersom Österbybruk är en liten ort så var våra barn väl medvetna om vilka det här var. Barn är kloka. Barn är ofta väldigt närvarande och de räds inte att fråga. Mina tankar har gått till denna händelse så många gånger i helgen. Ord är för små.

Men vårt dygn med våra barnbarn var väldigt bra och energikrävande. Flora sover fortfarande gärna med mormor och morfar. Det innebär att mormor sover illa. Galet mysigt att någon vill ligga så nära. Galet varmt att ha henne så nära. Att hon sedan är som en propeller underlättar inte heller. Men det gör inget. Det sker så sällan. Hon i sin tur klagade på morfar som snarkar SÅ högt. Jag tror hon hörde det en stund på morgonen.

 

 

 

 

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s