Det här är inget

Tyck synd om mig inlägg. Det är såhär mitt liv ibland ser ut. Det är lördag morgon och jag vaknar relativt tidigt. Var till tandläkaren igår och fick tanden åtgärdad provisoriskt. Tanden hade som spruckit och en flisa lossnat. Lagningen han gjorde var hel. Jag fick igenom det som reklamation och betalade 249:- . Ska efter nyår få en krona på den tanden. Idag åt jag frukost och tanden gick sönder igen. Enligt maken gnisslar jag inte tänder i sömnen. Jag hugger, hackar tänder. Han har väckt mig flera gånger då jag likt en haj hugger i luften. Låter ju väldigt sunt. Dags att ringa tandläkaren igen och åtgärda detta en gång till.

På det har jag haft en mage som levt rövare de sista dagarna. Låter mycket och är stökig. Idag kom skovet som ett brev på posten. Det vill säga jag började blöda. Jag har som tur är bokat en ” stjärtdoktor” tid till kommande vecka. Jag har krävt lugnande och Robban ska åka med. Jag hatar desa undersökningar och mycket pga mitt trauma från barndomen. Sen måste jag även ringa hud då jag fått nya sår på kroppen pga den medicin jag ätit i 12 år. Dags för lite nya behandlingar och eventuellt frysa bort skador. Jag gnäller sällan över det som sker. Dock kan jag ibland känna att det vore jäkligt skönt om det liksom bara flöt på. Lite chill liksom. Jag är född med en B kropp rent fysiologiskt. Men den är stark, snygg och jag är idag vältränad. Det är väl därför jag orkar leva som jag gör.

I slutet av denna vecka har jag varit på HSA utbildning , Orkar inte gå in på vad det är men det var inte för avancerat. Jag for hem, svidade om och sedan åkte Lina & jag på Mia Skäringers föreställnng i Uppsala. Den var helt fantastisk. 2,5 timmar bara flög förbi. Människan sjunger som en gudinna och hon hade så mycket vettigt och viktigt att säga. Uppfylld av föreställningen åkte jag hem , sov 5 timmar för att ila in till tandläkaren och sedan till Uppsala för en hel sekreterardag. Jag somnade i soffan innan Idol igår. Totalt tokslut. Vaknade dock efter 15 minuter och kunde hålla ögonen öppna till 23.

Vissa dagar är livet liksom en kamp. En kamp om välmående. Dessa dagar är det viktigt att låta sig själv andas, göra bra saker och hasa runt lätt halväcklig. Idag har jag varit i skogen 1 timme och hittat massa svamp.Jag har sjungit för björnarna i skogen. Vi såg enormt stora spår på vår väg. Jag sjöng bland anat ”Björnen sover”. Robban bedyrade att jag skrämt iväg alla djur i min närhet.

Nu ska jag träna ett helkroppspass. Saker som får mig att må gott i själ och kropp. Vi ska äta gott och ta en promenad innan kvällen. Njut av helgen vänner, Det ämnar jag göra och det är inte synd om mig. Det är såhär livet är.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det här är inget

  1. Brittmari skriver:

    Du är otrolig kvinna Anne, lycka till med undersökning Robban är ditt stöd❤
    Många styrkekramar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s