Bak och fram

En del dagar är inte som andra. Den här dagen har jag varit planerat sjukskriven pga besök hos mag-tarmdoktorn. Jag kan understryka att jag inte tycker om dessa undersökningar. Hade talat om när jag bokade tiden att jag vill ha något man blir lugn av. Fick träffa en ny läkare för mig samt en kandidat. Vi pratade en stund om de problem jag har och han gick med på att ge mig lugnande. Jag förklarar även alltid varför numera. 

In på undersökningsrummet och en sköterska sätter en nål i armen. Sedan kommer läkaren och jag får någon trevlig medicin som swoschar direkt ut i blodet och huvudet. Undersökningen gick bra. Idag besöktes bara en del av tjocktarmen. Jag var berusad som en örn. Fick ledas ut ur undersökningsrummet för att ta emot information av läkaren. Jag minns knappa hälften så det blir till att läsa sin journal i efterhand. Vet bara att jag får en remiss till kirurgen. 

Maken väntade utanför och vi gav oss av till Biltema. Jag kan säga att han gick in på Biltema medans hans hustru sov som ett stök i framsätet på parkeringen. Huvudet på sned, halvöppen mun och dreggel i mungipan. Sen sov jag hela vägen till Alunda. Väl hemma intog vi en snabblunch. Det var dags att åka till tandläkaren för tredje gången. Tandläkaren idag var en äldre dam. Jag berättade att jag i stort sett kom direkt från mag-tarm på Ackis. Det visar sig att hon har Ulcerös precis som jag och hon vägrar dessa undersökningar. Hon ska sövas om de ska titta in där inget ska in. Där ska allt ut.

Folktandvården i Alunda ska ha en jätte eloge. Vilken fantastiskt trevlig personal de har. 

När jag var klar med besöket hos tandläkaren tog vi en tur till Thuns. Tyvärr är jag och detta mode inte riktigt överens. Men det är alltid upplyftande att besöka den butiken ändå. För övrigt har jag nyst hela dagen. Känner att jag är på väg att bli förkyld. Tänker mota bort det innan det anfaller ordentligt. Imorgon är en ny dag. Tanden skaver inte sönder tungan och undersökningen är gjord. Ska man välja på pest och kolera så går jag hellre till tandläkaren än att jag får en kamera där solen inte skiner in. 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s