När vinterklådan

Sätter in får jag lätt panik. Förr i världen hade jag eksem. Massor av utslag som kliade som sa_an. Stora röda fläckar på halsen, händerna, igensvullna ögon och mjällig hårbotten mm. Sen fick jag Imurel mot min uc och VIPS! så försvann allt som i ett trollslag. Nu äter inte denna tant några sådana mediciner. Helst äter hon inga mediciner alls utan tror på sin egen inre kraft. I år är första gången på 2 år som jag har känning av kli på kroppen. Jag vill inte ha kli! Inte någonstans ska det klia. Ögonen är irriterade och det känns som att ”Fiffi” tänker odla svamp. Den enda svamp jag önskar äter jag.

Nu måste jag alltså bli striktare i min kost för att inte öka candida i kroppen. Jag borde eventuellt varit född i ett varmare land men min mage gillar ju inte direkt värmen heller. När den här människan föddes så skapades hon med en B variant av fysik. Någon tänkte: ” Hmmmm, vi ger henne ett hyfsat utseende,  schysst intellekt, mycket empati samt bra socialiserande men vi skiter lite i fysiken”. Blir det vinter får hon ha kli och är det sommar får hon diarré. Sen får hon kämpa själv med kost, träning och positivt tänkande för att må gott. Jag är inte bitter, inte alls.

Allt löser sig alltid tänker jag. Så brukar jag säga till familj och vänner när det är något. Positiva affirmationer. Just nu är det också mörkt hela tiden. Det är mörkt när jag far hemifrån och mörkt när jag kommer hem. Jag kan skönja ljuset från mitt fönster på Gränbystaden. Men vi laddar energi genom att gå så mycket vi hinner och kan på kvällarna. Maken klagar idag över kyla. Det är för kallt att gå. Men vi ska ut. Utan frisk luft vissnar hjärnan. Han har köpt sig en ny mobil så jag tror han vill vara inne och leka lite idag :). 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s