Uppdrag varva ner.

Som den personlighet jag är så har jag en förmåga att vara filterlös och stressad. Jag skulle kunna säga att jag är en high sensitive person. Med filterlös menar jag att jag har svårt att värja mig mot energier av olika slag. Negativa energier är något som lätt flödar in i systemet och skapar stress. Jag arbetar på det. Jobbar med det rent terapeutiskt.

Min terapeut ( känns fantastiskt att säga det ) är så bra. Hon förklarar massor om nervsystem och faschia. Hon ger mig verktyg jag kan använda och berättar om varför kroppen reagerar som den gör i situationer jag utsätts för både i mitt arbete och privat. Eftersom jag under min barndom inte haft den trygghet ett barn bör ha så reagerar jag med många flera tentakler än nödvändigt. Att vara högkänslig är både en gåva och ett aber.

Det är ofta jag önskar att jag hade ett pansar att sätta upp runt hela mig. Ett stort skydd där allt som jag inte vill ha eller höra studsade bort ut i universum. Under den period jag har träffat terapeuten har jag även dragit ner på min träning. Något som tidigare varit helt otänkbart. Hon förklarade snällt att jag är på väg att köra slut på hela mitt system. Jag kan fortfarande träna och kommer att i framtiden kunna träna hårdare igen men just här och nu tränar jag kortare pass hemma. Jag tränar styrka 3 dagar i veckan, promenerar så ofta jag hinner men jag tränar också själen. Den viktigaste biten i träningen. Det är meditation, tapping och rörlighet.

Den träning jag idag utövar köpte jag på Soulwork club. I den stress jag hade och fortfarande har så kände jag att det var skönt med någon som talade om för mig exakt vad jag ska göra. Jag ville ha någon att hålla i handen. Istället för att vara borta 11 timar om dagen, äta och träna på gym i 1-1,5 timme så tränar jag max 40 minuter i hemmet. Just nu passar det mig så bra. Jag älskar det. I programmet  ska man mäta sig, väga sig och fotografera sig om man vill. Jag vill INTE. För första gången på flera år tränar jag utan prestationskrav. Jag tränar för att må bra och för att bibehålla det jag byggt upp och på ett sätt brytit ner i flera år.

Träningen är min drog. Jag älskar det verkligen. Men jag älskar också känslan av att landa i mitt eget huvud på yogamattan eller halvsovandes på bussen till eller från arbetet. Jag jobbar på att bli mitt absolut bästa jag.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s