Jag önskar

Jag skulle vara en hästtjej eller hästtant. Då skulle jag i detta nu åka till stallet och borra in mitt ansikte i halsen på en vacker och mysig häst. Känna värmen och doften. Älskar hästlukt. Istället är jag rädd för dem då de är så stora. Det sker saker i mitt liv just nu som jag inte kan skriva om men som är tunga. Då kan det hända att det är en häst jag behöver. Sen är jag glad att jag tagit mod till mig och börjat i terapi.

Just nu lallar jag fortfarande runt svettig i träningskläder. Jag sov till 09.30 imorse. Har inte hänt på länge och det bevisar väl att jag var i behov av det. Vaknade 05.10 av makens telefon. Kan säga att maken låg på min bajslista just där och då. det gick inte att somna om med detsamma. I vanliga fall är det den tid jag stiger upp på morgonen. Låg och läste tidningen, kollade insta och lyckades sova några timmar till.

Har tränat ett intensivt pass på förmiddagen. 8 olika övningar tex benböj med hopp med gummaiband runt knäna, utfall, burpees mm. 30 sek intensivt 10 sek vila, 3 varv. Sedan fortsatte jag svettas av bara farten då hela huset städades. Halleluja på den. Nu ska tant duscha. Köpte mig ett duschskum på Rituals igår. Älskar deras produkter. Det skumet ska invigas. Sen är vi inne på att börja se serien ”Vår tid är nu”. Jag tittar typ aldrig på teven. Idag är det fantastiskt teveväder. Urtråkigt väder. Var är snön? Komsi komsi! Vi är så redo för snö och ljus nu.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s