Veckan som passerat

Gjorde det i en rasande takt. Jag började måndagen med sovmorgon. Tog 10 bussen för att börja 11. Sitter ombord på bussen och tycker det känns så konstigt i munnen. Jag hade GLÖMT! borsta tänderna. Tränade, chillade,duschade, åt frukost och piffade men har för första gången någonsin missat tandborstningen. Ringer Lina och väser, Hej, det är Snuskfia här. Skenar in på apoteket på jobbet och köper tandborste samt tandkräm. Nu är det inte enbart haklapp på morgon och kväll när jag borstar tänderna som gäller. Nu är jag även ohygienisk. Kommer aldrig mer att ske!!!!!

Sen har hela vekan gått på som vanligt. Jobba, äta, träna coh sova. Har haft jätteproblem med sömnen den gångna veckan. Tror det har med stress och ålder att göra. Det är mycket spännande som kommer med åldern och allt är inte trevligt. Alternativet som är döden är helt otänkbar. Gäller att göra saker jag tycker om och tänka snart ledig, snart ljusnar det :).

Vi är i stort sett helt klara med vår julhandel. I år blir det lite annorlunda men jag tror det blir väldigt bra. På det rasade vår bil igår. Jag vete fan vad det är med sommar, semester, jul och pengar. Diskmaskinen gick för ett par veckor sedan och nu bilen. Maken sliter sitt hår ( det lilla han har kvar). Jag orkar inte ens bli upprörd längre. Behöver vi en ny bil har banken pengar.

Det är söndag idag och man ska helga vilodagen. Själv ska jag städa kylen, planera maten och arbeta 1 vecka innan 11 dagars ledighet. Helt underbart.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s