Ny mobil och ont i bihålan.

Jag har beställt mig en iPhone 8 igår. Var ensam hemma och tyckte att jag behövde det, en guldfärgad. Min andra iPhone är 2,5 år gamal drygt och jag får ladda den i ett. Jag är dessutom gravt mobilberoende. Ska arbeta på att dra ner på min skärmtid. Och då! Beställer jag en ny mobil. 😉

Sen har jag en bihåla som trasslar och har så gjort en längre tid. Idag är den hemsk, Jag har kört med Nasonex en längre tid . Vill undvika antibiotika så länge det bara går pga min mage. Jag har en nässköljare så det roade jag mig med häromdagen. Det rann ut vatten ur vänster näsborre i 2 dagar efteråt. På riktigt! Jag yogade här hemma och plötsligt forsade det ut vatten. Dagen efter knöt jag skorna och det börjar rinna igen. Jag är övertygad om att det finns hemliga hålor i mitt ansikte. Idag är det Rinexin, Nasonex och nässkölj som gäller. Men nu gör det ont ända upp til ögat.

Hur gick då vårt intag av chili con carne. Jo, tack! Det gick utmärkt. Jag älskar det. Den blev så god. Jag är inte i ett skov i min uc just nu så jag klarade chilin. Kommer eventuellt att äta det oftare än var tionde år i fortsättningen. Efter middagen kikade vi på en film. Jag ser sällan på teven men igår blev det ” Allinclusive”. Helt ok om ni frågar mig. Älskar Susanne Reuter.

Idag är dagen då jag lider av oerhörd träningsvärk. Jag gjorde diamant armhävningar igår. Googla på det. Hela axelpartiet är ömmande. Vad som gör mig så lycklig med den träning jag utövar idag är att den inte tar flera timmar och ändå känner jag och ser resultat. Jag är starkare. Målet är att hålla denna kropp upprätt. Just nu tränar jag med Soulworkclub som jag rekommenderar. Ett stående inslag i träningen är kommentaren ” Smile with your collarbones”.  Och det gör jag. I och med att jag öppnar upp så öppnar jag även upp hjärtat och får en bättre hållning.

Nu strax lunch och sedan fika med Jukka & Cilla i deras nya boende. 😀

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ny mobil och ont i bihålan.

  1. carolager skriver:

    Önskar dig ett riktigt gott slut nu innan nya året och sen att du får ett riktigt fint, gott och lyckligt 2019. Dina inlägg på blogg, fb & Instagram är alltid så fina.

    Vi hade det ledsamt här veckan innan jul. Våran gråhund var på eftersök på vildsvin och gick ner sig i en kanal. Tack och lov ändå att hon hade pejl så vi hittade henne och kunde ha begravning. Många vet ju inte vad som hänt.
    Min man är eftersöksjägare på påkörda djur så hon har hjälpt många skadade djur från att lida men denna gång slutade det illa.
    Stor kram ✨ ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s