Jag har begåvats

Med en förmåga att sätta ord på känslor. Det kan även bero å att jag är en väldigt känslosam person på gott och ont. Jag säger ofta att jag änskar jag hade ett pansarnät att sätta runt mitt hjärta så att allting inte gick rakt in. Att jag på så sätt skulle kunna skydda mig och sova gott om natten. För eftersom jag även är en tänkande individ så är tankarna stora som pilatesbollar nattetid. Jag somnar ofta gott och vaknar med ett ryck kippandes efter luft. Allt är en jävla katastrof precis där och då. Minsta lilla probem som egentligen inte ens är ett problem är ett enormt berg att bestiga. I veckan vaknade jag 02.20 en natt och somnade inte om. Livet blir lätt ansträngt den dagen.

När människor som står nära mig mår dåligt har jag väldigt svårt att skärma av. Jag har förmågan att tänka att det inte handlar om mig men min känsla är att jag är där och då med personen det gäller. Jag dränerar mig själv. Otroligt osmart. En på och av knapp vore fantastiskt att äga. Bara att klicka på när det inte går att sova eller när ångesten ger sig tillkänna.

Helgen har swishat förbi. Inte helt obemärkt men det går jag inte in på. Det roliga som hänt är att jag i förrgår fick meddelande från min lillasyster Emma som var sugen på Helsingfors i Påsk. Nu har vi bokat flyg samt hotell. Jag min bror och min syster med respektive. Dags att besöka den finska fina släkten igen. Huomio Suomi! Me ollaan tulossa huhtikuussa. ( Hör upp finska släkten, vi är på väg i april igen). Jag råkade till en början att boka enkelrum till oss. Det är många år sedan vi sov så trångt :D. Som tur var gick det att ordna upp. Vi flyger över för nätta 860: T och R för oss två.

Vi har i helgen även haft en sovandes 17 åring på besök. Han sover bort hela dagarna och vill umgås med oss på kvällar och nätter. Inte bra kombo då gamlingarna gäspar käken ur led runt kl 22. Igårkväll var vi dock på en otroligt trevligt middag/mingel kväll hos min vän Helena och hennes Mats i Uppsala. Hon hade bjudit en en skara männsikor som en del var bekanta för varandra och andra var helt nya bekantskaper. Jätte trevligt och så gott. På hemvägen köpte vi godis samt Big Mac och company åt vårt barnbarn. Jag låg på plus en stund där.

Nu yoga för att orka med mitt liv kommande vecka. Namaste och sov gott kära vänner.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s