När livet förändras

Så kan känslan bli lätt kaotisk. Så har mitt liv varit ett tag och då gäller det egentligen inte mig direkt. Min dotter har separerat och flyttat till Gimo. Jag har dem på nära håll och det har varit turbulent. Jag tänker inte orda så mycket mer om det. Hon är min dotter och hon kommer ta sig igenom detta som många andra människor gjort.

Jag har dock ett enormt stresspåslag själv då jag är väldigt engagerad. Jag har en unge, jag älskar henne mer än livet och jag vill att hon alltid, alltid ska må bra och ha det bra. Jag har även en benägenhet att ha katastroftankar och har ett enormt ( jätte jävla enormt) kontrollbehov när jag hamnar i såna här situationer. Jag har som tur var kloka vänner en klok man och en klok dotter. Jag sover inte det gör hon. Säger väl också en del. Hon är ju inte direkt 5 år utan mera åt 35.

Men en sak är säker människor är oerhört fina och generösa. Jag har frågat om mina kollegor har saker de inte behöver. Hon har fått en TV, en dammsugare, Lampor, påslakan, router och skrivbord. Det har hennes mamma fixat. Tack! Alla fantastiska kollegor och vänner. Sen har hon ordnat massor av saker själv. Nu har hon ett fint hem här i byn. Livet är som det är. Det blir inte alltid som man tänkt. Nu kan det bara bli bättre.

Jag ska inatt försöka mig på att få sammanhängande sömn. Jag ska tänka massor av positiva tankar och få mitt psyke att förstå att hon inte är 5 år. Jag ska säga åt min hjärna att släppa kontrollen. Jag efterlyser en på och av knapp till mitt huvud. Gärna till den inre delen än en gång.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s