Att skratta.

Jag har idag skrattat så gott åt min kollega. Att få lägga av ett riktigt flatgarv så tårarna sprutar är fantastiskt förlösande. Hon bjöd in till skrattat och jag kramade om henne 2 gånger som tack idag. Saken är den att hon fastnade i en sladd på kontoret, snubblade och for ut på ett elegant sätt på mage ut i receptionen. Först vart vi helt tysta och frågade hur allt gick. Hon reser på sig, borstar av knäna och börjar skratta själv. Då brast jag. Sen har hon berättat en massa roliga historier under dagen Jag försökte nyss återge allt till Robban , skrattandes med tårar som rinner. Vi skrattar för lite.

Jag är så oerhört tacksam över mina kollegor. Jobbet är just nu den plats på jorden där jag kan släppa tankar som är tunga. Där är jag fokuserad på det jag gör. Visst svävar tanken iväg och jag glömmer en del. Men jag har en fantastisk arbetsplats. Alla gör vi misstag och växer genom de. Gäller att ta lärdom av detta liv som pågår.

Just nu skulle jag önska mer pengar så jag kunde backa upp Lina på ett kraftfullt ekonomiskt sätt. Men jag står där stadig som en fura och gör det jag kan. Jag är en krigare 😉 . En fighter som ibland går in i min bubbla med tjocka väggar för att orka. En avstängd individ med så mycket känslor som bubblar och vill ut. Idag kom de ut genom ett underbart asgarv. Tack Auja ❤

Annonser

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s