När jag chillar

På morgonen mår jag så bra. En skön lördag förmiddag med morgonteve, brunch och innan det träning. Nu står jag här som Svettlana och ska egentligen duscha men hittar på så mycket annat att göra. Tvättmaskinen går. Vi har bokat resa till Kroatien. Tucepi heter orten. Någon som varit där? Lite tips kanske? Har precis betalat bort Rullis så vi far och ställer upp i april igen. Den här hösten och vintern må gå till den längsta i världshistorien.

Vi har aldrig besökt Kroatien. Åker i början av juni och hoppas på att värmen hittat ner dit. Ska bo i en villa och självhushålla. Känner jag oss rätt hyr vi hoj, åker runt och ser oss omkring och äter alla måltider utom frukost ute. Jag längtar, längtar även till Rullis och alla vänner där. Samt den enorma känslan av lugn som infinner sig när vi väl kommit dit. Skogen, havet och solndegångarna som är fantastiska.

I veckan har jag börjat mitt arbete på Rasbovårdcentral där jag är en dag i veckan. Det är vår filial. Tempot var avsevärt lugnare. Vi åt pizza från lokala pizzerian. Patienternas medelålder var hög. Jag åker dock in till Uppsala för att åka med mina kollegor till Rasbo. Man ska vara rädd om lårbenshalsarna vid min ålder. Det är ju isgata ute. Sorgligt med regnandet nu när vi hade så vackert ut med massor av snö.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s