01.30

Slog jag upp mina blå inatt, klarvaken. Sådär vaken så jag funderade på att gå upp och städa eller nåt. Kl 04.20 låg jag och pratade med maken som också var vaken. Då var jag inne på frukost. Strax innan jag skulle upp 05.20 somnade jag och var typ död när det var dags att kliva upp.

Grejen är att jag blir så hungrig eller mer sugen på att äta när jag är trött. Skulle kunna tugga i ett utan problem. Sprang ner till apotket nedanför oss och köpte en liten mörk chokladkaka. Ungefär som en normalstor ruta i en stor kaka. Den fick slinka ner till kaffet vid 15.

Denna vecka går till historien som en hästvecka då vi har en sjuk. Jag stänger tre gånger under veckan. Är lite lättad över stängningen imorgon då jag inte börjar förrän 11.

När jag väl landade här hemma idag åt vi pepparotskött. Jag älskar dillkött och pepparrotskött. Då äter jag potatis till och njuter. Jag älskar mat så är det. Mer än vanligt när jag är trött.

Nu ska jag kliva i träningskläderna och studsa runt lite. Här ska rumpa och lår få sig en omgång. Jag vet inte hur jag ska orka men jag ska. Det är lillelördag idag och det mest spännande jag ska göra är att träna och krascha i säng,

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s