Med åldern

Kommer insikter som är behagliga eller mindre behagliga. Jag satt en dag och funderade på detta med att var omtyckt. Jag tycker det är jättetrevligt om människor tycker om mig men idag är det inte längre något måste. Jag tycker inte om alla så alla kan inte tycka om mig. Däremot är det viktigt med resepekt. Även om jag inte klickar till 100 med en person så uppträder jag vänligt som mot andra.

Det är så skönt att känna så och inte få rädslan i kroppen över hur jag är och vad jag gör för fel. Att åldras har verkligen sina fördelar. Jag behöver inte allas bekräftelse då jag istället tycker jag är helt ok själv. Sånt går jag runt och tänker på idag i detta ljuvliga vår väder.

Jag har lånat Linas hund Julle Bulle idag och vi tog en promenad. Det är dock lite oklart om det var jag som gick med honom eller om han försökte gå med mig. Den första biten från hans hem drog han i kopplet så jag fick jobba livet ur mig för att lugna honom. De andra 3/4 av promenaden släpade jag honm allt som oftast. Han är könsmogen. Har precis blivit det. Allt luktar vanvettigt gott. Han är ganska stark för att vara en halvstor hund. Jag gick 4 km och var svettig överallt. Nu tar det ett tag innan han och ska gå igen.

Maken då, han som halvt slog ihjäl sig igår. Han har verkligen jätteont i sin rygg. Framförallt svanskotan. Skidpaketet är återlämnat och det var helt felmonterat från butiken. ” Klantarslen”. Det som skulle bli så himla bra blev lite mindre bra. Han kan gå sakta och stå. Att sitta är besvärligare skulle kunna säga väldigt smärtsamt.

Nu ämnar denna tant sitta en stund i uterummet där jag haft fikapremiär idag. Sen är det dags att förbereda veckans middagar. Det blir kycklingfärsbiffar, chiligryta, lax och kycklingspett. Så otroligt skönt att veta och förbereda.

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Bramat, mat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Med åldern

  1. Lena skriver:

    Men oj, blev det så illa för honom! Stackarn, inte kul. 😣 Krya på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s