Ska det vara såhär?

Är en fråga som går runt i mitt huvud just nu. Vill jag ha det såhär och vad kan jag förändra? Just nu känns livet tråkigt. Det händer för lite samtidigt som jag mentalt är fullständigt slut. Det finns många orsaker till det men den främsta är att jag är jag. Min hjärna är i gång lite för mycket och jag ha svårt att koppla av. Jag har alla verktyg men får som inte till det just nu.

Vi var ute och gick för en stund sedan. En lång skön promenad. Jag börjar genast analysera. Ska jag gå här resten av livet?Samma runda samma mönster. Det mest spännande på hela pronmenaden var att vildsvinen bökat upp jorden inte så långt ifrån bostäderna och att min envisa make ( som har skit ont i ryggen sen fallet med skidorna) halkade runt i gamla gympaskor. Hur djävla envis ( läs dum) kan man vara?

Jag har en enorm oro i själen och kroppen som skapar spänningar i muskler för att inte tala om käkarna. Dessutom har jag fått en hemsk värk i mina leder i fingrar och fötter. Att fötterna värker det kan jag som på ett sätt ta men händerna är mina arbetsredskap. Jag skriver diktat med mina fingrar dagligen. Ibland känns varenda tryck på tangentbordet som en stöt. Så idag gav jag mig på gurkmejashottar. Innehåller en himla massa bra grufs som ska rädda lederna och nu blir jag än striktare med vad jag petar i mig.

Alla har vi perioder när vi mår sämre och bättre i våra liv. Att analysera, oroa och fundera verkar ha fallit på min lott här i livet ( tillfälligt). Jag känner att jag behöver vägledning. Jag behöver bra input och massor, massor av vila. Fortsätter det såhär tar jag en time out på en vecka eller två för att få ner systemet i varv.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s