Sol ute, sol inne

Sol i hjärta sol i sinne. Mitt sinne mår bättre idag än igår. Jag har tankat bra energi med goda vänner över en brunch med babbel och ett glas bubbel. Nu var jag den enda som valde bubblet. Guldkant på livet. Vi satt i 2,5 timmar och det gick rasande fort. Elite Academia har en i mitt tycke väldigt bra brunch. Hett tips för er som vill prova. 249:- utan bubbel , 299:- med.

Vi diskuterade hur tiden bara rusar. Hur veckorna swoschar förbi och det är måndag samt fredag mest hela tiden. Jag fyller på min medicindosa ( läs senildosa) varje söndag. Det känns som om det är söndag jämt.

Livet sen? Jag har så mycket att sätta ord på men känner att det här inte är rätt forum jämt. Jag tycker inte synd om mig. Vet att det inte hjälper. Jag vet bara att jag i längden inte orkar med det tempot som jag lever i idag.Känner att det är dags att stanna upp, känna in och hitta en bra lösning på allt.

Diskuterade det med min vän Helena idag. Kanske är det dags att ta ledigt ett tag leva fattigt och skriva den där boken jag planerat så länge. Är det något jag har så är det ju gåvan att uttrycka mig i ord och skrift. Frågar ni min man så är jag sällan tyst. Fast den senste tiden har jag varit tyst, väldigt tyst här hemma. Orken har som tagit slut.

Det sägs att vi växer när vi passerar svårigheter i livet. Att vi stärks. Det är tur att vi inte växer på bredden av det för då borde jag vara hur bred som helst. Ett nytt motto för mig är : ”Vägen ut är igenom”. Underbar mening som säger allt.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sol ute, sol inne

  1. Lena k skriver:

    Klart du ska skriva din bok! Ser fram emot att läsa den! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s