Svammel

I ordets rätta bemärkelse. Jag har precis intagit en delikat middag som maken komponerat ihop från någon sida på nätet. Det var torsk, morötter, purjo samt en massa annat gott. Innehållet bestod även av en hel del fett. En orsak till att det var ljuvligt. Han poängterade att han följt receptet till punkt och pricka.

Nu hänger jag här en stund innan det är tänkt att jag ska klä mig i tights och linne för att starta igång kroppen i ett överkroppspass. Uppvärmning är viktigt. Ju äldre jag blir desto längre tid tar det att mjuka upp denna kropp. Mycket händer med åren. Jag försöker att se allt positivt. Försöker att snällt se på mig själv och tänka att : Jag fungerar. Ibland går det bra och ibland åt hel_ete.

Om jag fick leva om mitt liv från början så skulle jag göra en del annorlunda. Jag skulle aldrig röka, inte sola och jag skulle se till att ha studerat väldigt mycket tidigare. Sen är det den där frågan om föräldrar. Det där att vi inte får välja de själv. Jag hade lätt valt en annan far. Frågan är hur jag hade sett ut då? Vem hade jag varit och var. Existensiella och viktiga frågor, såhär en onsdag när hjärnan slirar iväg.

Imorgon är det torsdag samt ärtsoppedag också ett påfund. Eftersom jag ratar den soppan pga ledsen mage så inriktar jag mig istället på att njuta av en heldag i Rasbo på den vårdcentralen. Lite lugnare och lite mindre. Ett helt annat tempo än på Gränbystaden.

Denna dagen ett liv, en onsdag då jag drabbades av total kollaps i huvudet då jag glömt att äta mellis. Det är jag och Skalman. Min matklocka hade nog lagt ner en stund. Batteriet kanske tog slut? Jag var helt slut när jag kom hem. Men då hade han jag delat kärlek med i snart 28 år ( denna månad)  ordnat så bra tankning åt hustrun. Han är guld värd även om han inatt drömde att jag bussade en räv på honom som skulle bita honom i pungen? Han drömmer alltid om djur? Någon som har en teori om det? Han är jagade av djur och sparkas. Det innebär att hela sängen börjar skaka och hoppa och i värsta fall är jag offret dvs han sparkar eller slår mig i sömnen. Inatt log jag när jag vaknade och insåg att han sparkade åt andra hållet.

Eftersom jag är den kärleksfulla individ jag är så frågade jag fint om han sovit gott imorse innan vi for åt varsit håll. Det var då han berättade att jag bussat en räv på honom. Han gjorde allt för att skydda sig då den försökte bita honom i skrotum. Därav sparkarna.

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Drömmar, Mardrömmar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s