Paniken

Som uppstår när du sitter på planet som taxar ut och du inser att ditt Pandora armband och din Daniel Wellington klocka ligger kvar i en låda i säkerhetskontrollen. Armbandet är halvfullt med berlocker ( dyra som bara den) och klockan har jag knappt använt. Båda är presenter från Robban och Lina. Jag bröt nästan ihop på planet.

Grejen är den att jag inte använder smycken till vardags. Jag får inte inom mitt yrke så jag la smyckena på jackan som låg i en låda med min väska. Tar jackan och handväsken och ilar glatt vidare. Jag har som haft svårt att släppa detta i Finland. Jag äger nästan inga smycken, inget av värde. Ringde Swedavia, ringde och mailade överallt redan från Helsingfors flygplats. Jag har även efterlyst dessa föremål på missingx.com.

Vi landade kl 16 idag. Jag gick direkt ner till bagport/hittegods. Berättade vad det handlade om och hon hummade och sa direkt att klockan fanns. Hon gick iväg och säger att hon inget kan garantera och kommer ut med armband och klocka. Jag hade lätt kunnat hångla upp henne där och då, lätt. Sa bara att I love you! Höll tillbaka tårarna och tänkte att ibland ska man ha tur. Nu är jag lycklig och glad igen 😀

Annonser

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s