Hur mår ni?

Och vart har jag tagit vägen? Jag är här och önskar jag orkade och kunde skriva dagligen om allt som händer och sker. Önskar också jag bara kunde skriva om enhörningar, rosa lulllull och små gulliga, ulliga rosa moln som fluffar runt. Tyvärr så ser det inte ut så hos mig, Inte ens i drömmarna. Där jagas jag istället av demoner av alla de slag. Svettas, stökar och vaknar oavbrutet. Vem har sagt att livet ska vara rosaskimrande liksom?

Men jag är ok. Jag är trött relativt glad och stark. Imorgon arbetar jag en hel dag på Rasbo vårdcentral med fyra fantastiska kollegor. På fredag är jag på sekreterardag med en annan fantastisk kollega och kommer att få återse en vän från utbildningen.

Inatt ska jag testa på något alldeles extra spännande……………….Vad trodde ni? Jo, jag ska sova med ett kedjetäcke. Det har en vikt utav 12 kg. Jag är mest nyfiken om jag kommer ur sängen imorgon eller om jag blir ”tvungen” att ligga kvar. Kanske är demonerna väck när jag är pressad ner i madrassen. Vi har fått låna det och det ska utforskas.  Eventuellt så vaknar jag utsövd med rosiga kinder alternativt har klaustrofobi och panik. Återkommer om det.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s