Att vara

Kvinna innebär också ofta att vara mamma. Nu är det så att det inte är alla förunnat att få bli mamma och jag vill betona att ni är fantastiska ändå för ni är kvinnor. Sen kan man bli mor och mamma på många olika sätt. Det behöver inte alltid vara blodsband. Kärlek har vi alla att dela med oss utav hur det än är och fungerar.

Jag tycker vi kvinnor är fantastiska på så många sätt. Sen vet jag fortfarande inte om jag tycker att vi behöver ha en mors eller farsdag. Vi kan väl sprida kärlek och uppskattning alla de dagar vi orkar året runt.

Mina tankar vandrar till min mamma. Hon ser mig någonstans ifrån och är med mig i tanken då och då. Jag är så övertygad om att hon har det bättre där hon är idag än vad hon hade det på denna jorden i detta livet. Jag hoppas hon är frisk, stark och lycklig. Förhoppningen är att hon sitter på ett moln med mormor och fikar, pratar finska och är så där glad som hon ibland kunde vara innan hon blev sjuk och bitter.

Jag är så tacksam för att min mamma valde att föda mig. Att jag fick ynnesten att uppleva detta liv. Så Kiitos äiti. Toivottavasti sulla on oikeen hyvä olla siellä missä sä olet. Kerro mummulle terveisiä. ❤

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s