Tucepi

Att vara i stort sett frånkopplad har varit mitt mål med den här resan. Diskuterade detta med en kollega, puss Ida. Hade tänkt lämna luren hemma. Den är med men ligger på rummet.

Jag har den inte med på stranden, inte restaurangen ingenstans. Det innebär 0 bilder. Jag har ett par foton som Robban tagit och vi skickat till mig.

Min hjärna får vila och jag läser. Har läst ut 1,5 bok sen vi vaknade på söndag morgon. Först kunde jag nästan inte läsa. Hjärnan är van med snabba impulser och intryck. Känslan var obehaglig. Nu djupdyker jag in i böckerna. Älskar att fysiskt hålla i en pocketbok.

Hur är då Tucepi i Kroatien och Villa3M? Helt fantastiskt. Lägenheten har två rum och två balkonger med havsutsikt. Havet ligger 100 m från lägenheten. Det är nära till allt. Det är lugnt, rent och väldigt vackert. Vi tog en promenad till Makarska idag på förmiddagen. Jag har fått in 11 km på promenadkontot. Robban gick imorse när jag nanade kudden. Han har idag gått över 16 km.

Vädret har varit helt ok. Någon regnskur men över förväntan. Stränderna är långa och vattnet kristallklart. Vi behöver absolut inte trängas. Införskaffade varsin strandmadrass som vi glötar på. Jag i skuggan under pinjeträdet. Lyckades bränna pannan igår, orutinerat.

Mitt mål med resan är att komma ner i varv att hitta tillbaka till mig. Det här inlägget kanske är det enda härifrån eller kanske inte. Jag gör det jag känner för.

Nu väntar middag på byn. Men först ett glas prosecco.

Jag råder alla att koppla ner och zooma ut. Det är lättare och skönare än vad jag trodde.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s