Vad är det

Som ger dig kraften att fortsätta de dagar det känns tungt och kaos?.De dagar du tänker att ” nu ger jag upp”.

Jag sitter på trädäcket i solen. Kl är tidig morgon och i husvagnen ljuder tunga andetag samt snarkningar. Jag smyger upp ( försöker). Att inte höras i en husvagn är omöjligt.

Tassar ut i det daggvåta gräset med vattenkokaren i handen. Likt en törstande själ ropar mitt huvud kaffe. Med kaffemuggen i handen slår jag mig ner för att njuta. Det är tyst förutom en armada av olika fågelläten samt surrande humlor, getingar och flugor. Myrorna pilar på och arbetar hårt.

Jag tänker på att vi lever i harmoni med varandra. Jag slår inte ihjäl de. Sitter med mitt kaffe som den tant jag är och njuter. Tar bara in allt det vackra. Det finns ingenting så vackert som kärlek och gemenskap, acceptans.

Min familj ( delar av den) är här. Flora lärde sig kasta med kastspö igår. Melker längtade vid sängdags till mormor och morfars ” hotellfrukost”. Mitt hjärta exploderar.

Det är kärlek som driver mig i livet. Kärleken även till det lilla. Att se det ljusa och känna glädje. Jag älskar att leva hur vidrigt livet än är ibland.

Känslan av samhörighet och att få skratta. Lina , Flora och jag låg tillsammans i sängen igår kväll och skrattade så vi hördes långt över campingen. Vi hade mys under en filt. Hade Flora kunnat hade hon börjat spinna som en katt.

Kärlek till våra nära och kära. Kärleken till naturen. Att se det ljusa och vackra. Att inse att vi lever i samklang och ska så göra.

Idag får vi kanske komma hem ❤️

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s