När människor blir fula.

Veckan har nått sin ände vilket i sig känns oerhört skönt. Jag sitter på stranden i trasiga jeans och sippar på ett glas rosa bubbel, till ljudet av vågorna. Myggen är många och kalasar glatt på oss båda.

Fick jag välja skulle jag lätt kunna leva såhär jämt. Detta väder, ljuvlig temperatur, husvagn och inget arbete. Pengar så det gick runt och känslan av lugn samt harmoni. En inre frid som är lätt att uppnå just här.

Jag har den senaste tiden tänkt mycket på hur jag ter mig mot andra. Har diskuterat med Jeanette ( terapeut) om hur vi människor är, hur jag vill vara. Mitt självklara val är att behandla andra vänligt. Det är så lätt att vara snäll. En människa må vara hur vacker som helst men är människan inte snäll blir hon/han ful.

Jag har så tydliga bilder av mig som 14 åring när mamma presenterade sin nya kille. Min enda tanke var ” det var mig en ful djävul” . Men! Han var snäll och han kom att bli en vän. Kanske var det så att han inte var bäst på alla sätt men han såg mig.

Jag vet att den person som måste förminska en annan mår väldigt dåligt inuti. Men en person som förminskar och är elak blir ful. Plätt- lätt.

Nu kommer jag chilla vidare i min bubbla av harmoni. Solen är en röd liten skiva som sänker sig i havet. Ingen kan skita mig på näsan. Livet är ljuvligt om du lever det och det rosa bubblorna i glaset är slut ❤️.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s