Vila sig lite

Är tanken när semestern är pågående. Vi ska sova länge är det tänkt och här ligger jag innan sju på morgonen vaken. I och för sig brukar jag sitta på bussen då eller redan stöka runt i receptionen.

I min tankevärld tänkte jag att nu när det börjar bli semestertider i Sverige så blir det lugnare på jobbet. Tänker mest på förra veckan. Jag blev lurad. Det var fullt ställ. Människor ” passar på” att uppsöka läkare när de är just lediga.

Men! Nu är jag ledig. Bredvid mig har jag ett stycke snarkande make. Själv ligger jag på ett sätt i sängen ( halvligger) och skriver så jag kommer få rulla ner på grund av stel rygg. Tantstelhet är inte att leka med.

Apropå tant! Jag åkte knöfull buss hem i början av veckan. Fick stå till Alunda. Blev dock erbjuden att sitta ner av en ung tjej. Hon erbjöd mig sin sittplats. Oerhört snällt och omtänksamt. Själv kände jag mig som Asta 105 år. Kände mig jättegammal och ringde Lina som skrattade glatt. Vad sa du då? Frågade min unge. Jag svarade den unga kvinnan på bussen :Tack snälla! Men jag är stor och stark 😊.

Om en liten stund ska jag smyga upp för att förbereda en rejäl frukost. Sen packar vi ihop oss. Jag kör bil och maken hoj. Rullis är målet. Kommande vecka fyller min ” Toyboy” 50 år. Vi ska färdas på Black Pearl till Österlen. Tanken var Danmark men det är skönt att kunna tänka om.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s